2012-05-14 07:12:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - változásokon megy keresztül

Napi horoszkóp május 14.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha nem fogalmazza meg pontosan az elvárásait, akkor jó úton van arra, hogy egyben le is mondjon róluk. A megfogalmazásnál is jobb azonban az elképzelés. Hiszen csak arra képes, amit képszerűen is megformáz a tudata. Álmodjon jövőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Amit tegnap még megcáfolhatatlan igazságnak gondolt, mára már esetleg csak bolondos illúzió. De azért nem foszthat meg senkit ettől az illúziótól. Főleg akkor, ha szerelemről van szó. Bánjon óvatosan a szavakkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Talán senki sem éri önt utol a türelem erényében, most azonban még önt is kihozhatják a sodrából. A világ felszíni jelenségeinek túlértékelése helyett gondoljon inkább arra, ami jó. Egy álma most megvalósítható lehetne!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyi sikerekért most jobban meg kell küzdenie, mint azt az utóbbi időszakban megszokta. Ne keserítse el a kihívás, a végén még örömét is leli az erőpróbában. Olyan tehetségét használhatja, amiről eddig sejtelme sem volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szerettei is észrevehették, hogy változásokon megy keresztül az utóbbi időben. Már nem puszta fogadkozás az elhatározása, valóban mély, gyökeres változások zajlanak lelkében. Azért figyeljen jobban oda az egészségére is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kisebb-nagyobb megrázkódtatások érhették a közelmúltban, de most már kezd feltárulni ön előtt az értelme is. A tudatosan átélt szenvedés pedig nagy öröm forrása lehet. Élvezze a repülést, amit ez a tapasztalat nyújt önnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Pénzügyi téren lassan, de biztosan siker koronázza a tevékenységét. Most sokat javíthat azon a bizonyos mérlegen. Legyen azért meggondolt a jövőbeli terveit illetően, ne kövesse el még egyszer a régi hibákat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön a végletek embere lett: hol túl kemény, és szigorúságával mindenkit elijeszt magától, és akkor végleg bezáródik önmagába. Máskor meg túl laza, hajlékony, sodródó, és bármire hajló. Az arany középutat kellene megtalálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hatalmas energiákkal veti bele magát a munkájába, és ennek most végre meglesz a látszatja is. A feljebbvalóival, vagy a hatalom embereivel megszaporodhatnak a vitái. Hajlamos lehet túl sötéten látni a dolgokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A rossz szavakat talán taktikusabb lenne magának megtartani, vagy csak azokkal megosztani kételyeit, akikben száz százalékig megbízik. Nehogy maga fesse fel az ördögöt a falra. A naivitás ebben az esetben helyénvaló lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A tavasz első hetében minden lehetséges: hihetetlen vonzerővel bír, akárkit magába bolondíthat. Azt azért jobb meggondolnia, hogy kivel kezd, ha könnyű kalandra vágyik, ezt illene előre tisztázni. Különben a róka fogta csuka esete foroghat fenn.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rosszkedvűen indul a napja, ám ennek kicsit maga is az oka lehet. Hajlamos most mindenben a rosszat látni, hogyne mondjam, házsártoskodni. Vegye észre azt is, ami jó, ami szép. Különösen a társában!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: